Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Brynäs har överpresterat..."

Annons

Hej Keb!
En väl genomförd säsong, MEN...
Jag kan ibland tycka att tålamodet tryter lite snabbt i Gävle. Fortfarande har Brynäs överpresterat och borde få övervägande beröm, tycker jag.

Vill dock ställa en fråga angående power play: Brynäs PP har varit under all kritik, i går var det nästan genant att se.
Man kommer nästan inte till en riktig uppställning och det ser ut som om ingen vet vad man skall göra. Tränar man verkligen inte alls på PP just nu?

Minns första matchen efter juluppehållet mot HV. Då trodde jag att man gnuggat och gnuggat under ledigheten, men icke. Inte ETT ordnat PP under hela matchen.
Eftersom Brynäs oftast bara vinner med ett mål och släpper in så få, så bör ju ett bra PP var viktigare än nästan allt annat.
Vad gör Niklas Cz...?  Att det tränas pp-spel kan du utgå från.
Och om du tittar lite på statistiken på...(hockeyligan.se)...så ser du att det faktiskt är fler lag än Brynäs som har problem med spelet i numerärt överläge.

Det kan låsa sig för lagen under en följd av matcher, plötsligt lossnar det och då flyter det ofta på i en rad påföljande matcher.
Brynäs pp-spel mot Modo var under all kritik, helt klart. På de tre utvisningarna var det inte många skott som avlossades, bara ett antal fösare i stort mot hemmakassen.

Mer läsning

Annons