Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Brynäs har sålt sin elitserieplats..."

Annons

Hej Keb!
Jag kan tala om för dig att jag är riktigt orolig för tillfället. Min pappa (som också är brynäsare) sade idag att Brynäs kan ha sålt sin elitserieplats, då man skickade iväg Brendl till Ryssland. Håller du med om det?

Det jag också vill säga är att det verkar som att Brynäs tappat allting, när Lars Jonsson säger i intervju att detta var säsongens viktigaste match. Sedan går man ut och presterar nada. Tror att Brendl hade passat utmärkt i detta läge.

En sak till Keb: Med tanke på det usla stöd Brynäs har från publiken förtjänar man knappast många poäng, tyvärr även om jag önskar så. Vad tycker du om publiken i går Keb?  Att prata om Brendl och hur det sett ut om denne varit kvar är fullkomligt meningslöst, anser jag.

Och dessutom måste sägas: Brynäs skickade inte alls iväg Brendl - han kunde givetvis inte motstå alla de miljonerna därborta och dum hade han förstås varit om han inte stuckit...

Att laget föll ihop som det gjorde - ja, det hade en hel del med att orken tappades (dumt som det var att endast spela med tre kedjeformationer) och koncentrationen försvann i samband med det dåliga power playspelet.
---
Ja, publikstödet var långt sämre än i de föregående hemmamatcherna efter nyår, mindre ståplatsfans som det även var på läktaren.

Mer läsning

Annons