Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brynäs klart bättre än Hofors på Stålringen

Redan i första halvlek tog Brynäs greppet om bortamatchen mot Hofors på måndagen. Och i andra halvlek utökades 2–1-ledningen och matchen i division 4 Gestrikland herr i fotboll slutade 4–2.

Brynäs tränare Evren Yilmaz tyckte så här om matchen:

– Stundtals ett böljande tempo som präglade matchen, där vi fick en smakstart och kunde gå in i den välbehövliga pausvilan med ledning. När hemmalaget gick för kvittering punkterade vi taktiskt matchen med ytterligare två mål. Prestationen var enorm denna afton, då ett dussin fasta situationer motades bort. Den mycket felaktiga utvisningen på slutet kunde ge Hofors chansen, men tiden var på våran sida, och segern i den annars svåra bortamatchen var ett faktum.

Jesper Frödin Glad, Aso Wrya, Mostafa Ekhtiari och Emil Sjöö blev målskyttarna för Brynäs, medan Michael Broberg och Jesper Henriksson gjorde Hofors mål.

I tabellen innebär det här att Brynäs nu ligger på tredje plats. Hofors är på sjätte plats.

I nästa match, fredag 16 augusti 19.00, har Hofors Stensätra hemma på Stålringen, medan Brynäs spelar hemma mot Hagaström.