Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Brynäs sämre än någonsin...!"

Annons

Go´kväll Keb!
Matchen mot Timrå ikväll är ett lågmärke för hur dåliga jag någonsin sett Brynäs vara.
Fyra på pucken hela tiden och ingen vågade tackla eller hålla i puck. Alla spelare var som en skugga och gömde sig för varandra. Men det värsta var att de inte tog kampen utan gick undan i närkamperna som det såg ut...bara struntade i det. Markström grym som vanligt men man kan inte krypa ner i knät på honom varje gång och bara förlita sig på honom.

Brynäs är väl Sveriges sämsta bortalag och har inget eget spel what so ever. Trots att Brynäs nästan aldrig har ett eget spel utan bara dump and chase så ageras det inte från sportchefen.
Jag vet att du säger att Brynäs inte har några pengar men hur kan ALLA andra lag ha råd att värva bra spelare men inte vi??? Ingen kedja som alltid producerar utan 4 checkinglines mer eller mindre. Vi måste värva en 1:e center, någon måste finnas. Micke Lind är så saknad han kan vara, den enda offensivt bra centern vi har och han blir skadad men ersätts inte.
Wanwig har tydligen varit dålig, men ge honom chansen mer, han vågar ju att tackla i alla fall och ta fighten till skillnad från resten.

Bara att hoppas på bättring för sämre kan det inte bli.

Tror du det är totalkört att Brynäs inhandlar en kreativ center?Ja, eftersom spelarmarknaden verkar vara totalt iskall, främst då brist på dugliga centrar - Frölunda har ju försökt men inte lyckats, så tror jag det är totaltkört, som du befarar...

Mer läsning

Annons