Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brynäs vände halvtidsunderläge till seger

Brynäs hade problem och låg under med 0–1 efter första halvlek i matchen i division 4 Gestrikland herr i fotboll mot Hagaström på Måsbergets IP. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3–1 för hemmalaget Brynäs.

– En trevande och passiv start gav Hagaström ett par fasta situationer vilket de utnyttjade med ledningsmålet som kom efter en hörna. Gästernas målvakt Sam Naeem storspelade resterande halvlek. En del taktiska ändringar gav utdelning där vi på tio minuter kunde vända matchen efter att Emil Sjöö visat klass. När Jon Åkessons projektil med vänsterfoten seglade in i bortre krysset så var saken klar. Eloge till ett hårt jobbande Hagaström som stod upp matchen igenom, tyckte Brynäs tränare Evren Yilmaz, efter matchen.

Resultatet innebär att Hagaström nu har fyra förluster i rad.

Emil Sjöö gjorde två mål och Jon Åkesson ett mål för Brynäs, målet för Hagaström gjordes av Iskan Ahmed.

Resultatet innebär att Brynäs ligger kvar på tredje plats och Hagaström på tionde plats i tabellen.

Tisdag 20 augusti 19.00 spelar Brynäs hemma mot Forsbacka. Hagaström möter Hille hemma på Hagaströms IP fredag 23 augusti 18.30.