Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Brynäsfans - vi måste sänka ribban lite..."

Annons

Hej Keb och God fortsättning!
Inom idrottens värld handlar det om att vara bäst, något annat räknas inte, eller "second place is the first loser", som en del säger.

Brynäs är inte bäst, långt därifrån. Vi fans vill dock att Brynäs ska vinna varje match - varför ska man annars hålla på ett lag? Men Brynäs är inte så bra, inte ens i närheten.
Därför tycker jag att vi kan sänka ribban lite. Matchen mot HV 71 till exempel, Brynäs ska inte ha en chans där egentligen. HV 71 är ett så otroligt mycket bättre lag. Rögle däremot - ja, det är ett lag som Brynäs ska blåsa av banan.
--------------------------------
Nej, blir Brynäs som sämst 10:a i serien så har man gjort något bragdartat, tycker jag, sett till det lag man har. Bra har inte Brynäs varit sedan säsongen 98/99, å det är ju ett tag sen nu...Äntligen har du, visserligen i ironisk stil, kommit till insikt om det inte går att begära mer av dagens lag än en plats strax ovanför kvalstrecket.

Själv har jag hela tiden varit inne på det, sedan tidigt i höstas före seriestarten - när jag skrev en förhandskrönika om att Brynäs denna säsong får slåss i botten, som rubrik.

Mer läsning

Annons