Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Buddy & Julie Miller

Buddy och Julie Miller är ett par sedan 20 år tillbaka och några av de allra bästa låtskrivarna inom modern country/americana. De har skrivit mängder med låtar och fungerar ibland som sessionsmusiker och sångare/sångerska åt andra när de inte gör sina egna soloplattor. Och så gör de plattor tillsammans ibland.
Nya "Written In Chalk" består av ljuva och själfulla låtar där sången varvas rättvist mellan de två och skapar en fin balans. Buddy Millers röst är proppfull av soul och Julie Miller har en oskyldig nästan barnslig röst som ändå osar av erfarenhet. Låtskriveriet håller absolut högsta klass och gästsång av Robert Plant, Emmylou Harris och Patty Griffin säger allt om deras status. En skiva full med känslor, själ och en uppvisning av instrumentalister utöver det vanliga som går rakt in i hjärtat.
ANDERS SUNDIN