Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Camilla skrapade fram 100.000

Camilla Larsson, 35 år, från Gävle är en tjej med turen med sig. Nu på torsdagsmorgonen satt hon för andra gången sitta i TV4:s soffa för att skrapa Trisslott i direktsändning.
- Det gick bra, det blev 100.000 kronor, säger hon.

I och för sig var det inte hennes trisslott, hon hade köpt den till mormor och morfar.

- De är nöjda, berättar Camilla.

Uppståndelsen kring köksbordet i julas blev stor när Camillas klapp till sin mormor och morfar visade sig vara en drömvinst. Den som tog det lugnast var Camillas 89-åriga morfar.

Mormor och morfar har blivit så gamla att de helst ville slippa uppståndelsen så de skickade Camilla och hennes bror att skrapa åt dem.

Till saken hör att Camilla Larsson nog får sägas tillhöra landets mer erfarna Trisskrapare.

– Jag vann en likadan lott för tretton år sedan. Så visst har jag turen med mig, för jag köper inte orimligt många lotter, säger hon.

Camillas mormor och morfar var garanterade minst 50 000 kronor och kunde vinna så mycket som fem miljoner. Någon miljonvinst blev det alltså inte, men ändå en rejäl slant.

Turlotten köptes på Konsum Hagaström i Gävle.