Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Camping drivs av kommun

SANDVIKENCampingen i Årsunda kommer att drivas i kommunal regi under våren. Det lovade kommunalrådet Stefan Hedin vid kommunfullmäktiges sammanträde på måndagen.

Annons
Sedan uppgörelsen med Britt Marie Windemo om att ta över Årsunda viking samt Strandbadens camping sprack har framtiden för campingen varit osäker. Den nuvarande arrendatorn av campingen har valt att kliva av.
Vid den allmänna frågestunden vid fullmäktigesammanträdet passade en av campinggästerna, Märta Hägglund, på att ställa frågor om framtiden.
- Vi är inte intresserade av vikingabyn. Vi är intresserade av campingen. Vi som har betalat för att ha våra husvagnar uppställda där resten av säsongen, ska vi stanna eller hur ska vi göra? undrade hon.
Stefan Hedin konstaterade att framtiden är osäker och att man efter helgerna ska sätta sig ner för att diskutera framtiden.
Däremot garanterade han alltså att allt ska fortsätta som vanligt fram till nästa säsong börjar.