Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Carisma Spa - nu i Högbos egen regi

Högbo Brukshotell tar över spaanläggningen i källaren i egen regi.
– Vi ser stora fördelar, säger ekonomichefen Anneli Lindberg.

Sedan flera år tillbaka är det Carisma Spa som stått för spaverksamheten på Högbo Brukshotell. Företaget har hyrt lokaler i källaren där hotellgästerna och andra har kunnat boka in olika behandlingar för kropp och själ.

Men från och med maj driver hotellet anläggningen i egen regi.

– Verksamheten har varit till salu och vi ser stora synergieffekter med att nu ha tagit över den, säger Anneli Lindberg, som förutom ekonomichef är spaansvarig.

Bokning, administration och utveckling av erbjudanden kan nu integreras med Högbos övriga hotell-, konferens- och restaurangutbud.

På så vis hoppas hotellet kunna mäta sig som ett fullservice spahotell.

– Vi kommer att kunna sätta ihop jättelyxiga spapaket för våra gäster, säger Anneli Lindberg.

De tre anställda som jobbat för Carisma Spa tas över av Högbo Brukshotell.

Än så länge finns inga planer på att göra stora förändringar av spautbudet.

– I alla fall inte på kort sikt. Möjligen kommer vi att se förbättringspotential när vi varit igång ett tag, säger Anneli Lindberg.

Till hösten blir det nyinvigning av verksamheten.

De kunder som köpt presentkort hos Carisma Spa berörs inte av ägarbytet. Även fortsättningsvis kommer andra gäster än de som bor på hotellet att kunna gå dit och boka spabehandlingar.