Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Carlsson är underskattad..."

Annons

Hejsan Keb!
Tycker det positiva med gårdagens match var Jonathan Carlsson som (nästan) alltid får kritik och dåligt betyg för sina insatser, t.ex. Sportbyråns Sandström som ger betyget 2 = kan bättre.
Ja, det gäller väl alla Brynäsare utom Markström.
Tror att Lars Jonsson fick 3 = godkänt, vilket förvånar en del då han missade rejält ibland.
Nu vill jag höra vad du tycker om denna underskattade J Carlssons match igår där han hade dryga 16 minuters speltid?  Du ska komma ihåg att all poängbedömning i allehanda tidningar och media handlar om ren subjektiv bedömning.

Och att alla har vi olika åsikter, du frågar mej om vad jag säger om Carlssons 2:a. Tycker att den är fullt okej, och tycker definitivt att Jonsson, trots en del missar, var bäste brynäsback. Fullt värdig trean.
Jonathan var exempelvis denna gång inte alls lika bra som han varit på sistone i hemmamatcherna - och en som inte alls kom upp på den nivån var Andersén. Som jag såg det inte värd mer än en tvåa, men Niclas fick en trea.

Därför ska man ta alla getingar eller vad det är som delas ut med en nypa salt, det tycker jag bestämt.

---
Ingen hinner exempelvis med två ögon följa två lag och bedöma alla spelare, när det går så himla snabbt som det gör i dagens elitserie - men kvällstidningarnas experter har som uppgift att göra det.

Mer läsning

Annons