Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cassel flyttar hem

Hallå där, Daniel Casselståhl...som inte skriver något nytt kontrakt med allsvenska Malmö.

Annons

Stämmer det att du flyttar hem till Gävle igen?

– Så blir det med all säkerhet. När det inte blir något mer med Mif så är det Gävle som gäller. Det är där vi kommer att ha våran bas.

Men du ska fortsätta spela hockey i alla fall?

– Så är definitivt tanken. Två år till ska väl gubben hålla i alla fall. Jag har haft lite problem med en höft och ljumske här på slutet men har fått bra behandling och det känns redan mycket bättre.

Något lag på gång?

– Nej, inte än. Jag har faktiskt ingen brådska med den biten. Jag tränar på varje dag här och håller mig i form. Sedan är det mycket som ska fixas med boende i Gävle och skola och såna saker med barnen. Jag har pratat med Stellan Gerdin som tränar Valbo och jag ska i alla fall få hålla igång med dom till att börja med.

Men inte spela?

– Det får vi se. Jag vill spela så högt upp som möjligt och det kanske dyker upp någonting. Vem vet. Det brukar alltid bli skador och annat som gör att lagen söker spelare. Jag får bli hockeykonsult och åka runt där jag behövs på gamla dar.

Då säger vi välkommen hem igen!

– Tack, det ska bli skönt att bli gävlebo igen.