Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Charmörer på Läkerolens is

De yngsta barnen charmade mest under isshowen som Gävle konståkningsklubb, GKK, bjöd på i Läkerol Arena.

För tredje året i rad gick showen av stapeln. Aktiva från såväl skridskoskolan som konståkningskolan deltog i föreställningen.

– Våra tävlingsåkare har tävlat hela säsongen. Den här showen är som en avslutning för dem, sa Gunilla Nordström, klubbens ordförande.

Showen blev något försenad på grund av allt folk som ville in och bildade köer som vore det en slutspelsmatch på gång.

Men så strax efter klockan 13 kunde klubbordförande Gunilla Nordström inta isen i en ljusboll, åka omkring med mikrofon och hälsa alla i publiken varmt välkomna.

Showen innehöll intensiva nummer med grupper som avlöste varandra i snabb takt.

De allra yngsta var bara fyra-fem år men gjorde ändå jättebra ifrån sig och att någon ibland drattade på ändan gjorde bara föreställningen än mer charmig.

I andra numret blev det lite kul med en clown i hockeybrallor som åkte förfärligt illa till en början men när han satte igång en paråkning med en tjej i vit dress blev han hux flux mycket skicklig på skridskorna.

Cajsa Öberg bjöd på ett häftigt nummer, "Nintendo", när hon till ett slags dataspelljud visade det ena konststycket efter det andra med tigerrandiga, snurrande ljusbollar som snurrade på isen.

Men som sagt var det ingen som slog de minsta barnen när det gällde att charma den publik som nästan fyllde en hel långsida i hockeytemplet i Gävle.