Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Christer Sjögren kommer till Ovansjö Kyrka med I juletid-turnén

Christer Sjögren är årets dragplåster då I juletid-turnén återvänder till Ovansjö Kyrka 10 december för två konserter.

Som vanligt är det Doobidoo-bekantingarna Marcos Ubeda, klaviatur och kapellmästare och Magnus Johansson, trumpet som är stommen i julshowen I juletid. Med som gäst detta år är Christer Sjögren, som vi kunde se i närområdet senast i december då en Frank Sinatra-hyllning besökte Gävle Konserthus. Onekligen en veteran i julmusiksammanhang.

I vanlig ordning genomförs två konserter i Ovansjö Kyrka, Sandviken - under turnén med uppemot 60 scentillfällen över landet. 10 december blir trettonde gången Ovansjö Kyrka besöks sedan första gången 2004. Där deltar även den lokala Julkören med medlemmar från Bessemerkören i Sandviken bland annat.

Biljetterna är nu släppta och det ovanligt tidigt, hela åtta månader innan showen, berättar lokala arrangören Stig Bergkvist.

– Det är så många som ringt och sagt åt mig att lägga undan biljetter, så jag tänkte det blir enklast att släppa biljetterna redan nu, säger han.

En ny I juletid-skiva kommer släppas i anslutning till turnén. För den som inte kan vänta på att se Magnus Johansson deltar han även i Diggiloo-tunrén i Högbo Bruk 19 augusti.

Läs mer: Recension: I juletid 2015 med Viktoria Tolstoy

Nils Palmeby 026-15 95 53 nils.palmeby@mittmedia.se