Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cityfestanhängare sluter upp på Facebook

Nätet, webben Internet. Vad du än väljer att kalla det så har "det" blivit en stor och viktig del av den moderna människans liv. Här hittar du tips på var du kan ta vägen när surffantasin tryter.

Efter att Sommaryran mer eller mindre floppat växer nu stödet för att återinföra dagarna av folkvimmel i Gävles centrum. Facebook har blivit ett forum för att ondgöra sig över Sommaryran och hylla den insomnade folkfesten.Under de senaste åren har svenskarnas samhällsengagemang exploderat. Ett litet klick har varit allt som krävs och efter det har man kunnat ansluta sig till rörelser med flera tusen medlemmar. Det handlar förstås om Facebook och självklart finns det grupper som verkar för att cityfesten i Gävle ska återinföras.
Kommentarerna från medlemmarna handlar mest om hur kass Sommaryran var och att Cityfetsen var så mycket bättre. 7596 medlemmar har lockats till den största och nu återstår det bara att se hur pass bra webbkoll kommunledningen har.