Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Czarnecki lyrisk över bytet: ”Kan vara vårt bästa...”

Ett femte Brynäsmål kom till slut och avgjorde matchen i sudden.
Men det borde ha kommit redan i andra perioden...
– Kan vara det bästa bytet vi har gjort sedan jag kom till klubben. Helt otroligt vilka chanser vi skapade, sa tränaren Niklas Czarnecki.

Ställningen var 4–2 när mastodontbytet kom. Timrå kom inte ur egen zon på närmare två minuter och vi räknade både till fyra och fem klara målchanser. Det skulle varit mål där.

– I stället vände spelet och Timrå gjorde 4–3 i nästa skede. Det kändes aningen overkligt, sa Czarnecki.

Han hade svårt att sätta ord på matchen som innehöll så mycket.

– Ja, just nu vet jag inte ens om vi vann rättvist. Hjälp mig, Perra, sa Brynästränaren och vände sig till sin kollega Per-Erik Johnsson.

– Ja, jo, nog vann ni rättvist efter nästan 63 minuters spel. Vi fick be till högre makter att vi var med efter två perioder. Brynäs skapade så mycket och med lite skärpa hade ni nog kunnat döda den här matchen två-tre gånger om, sa Timråtränaren.

Men i sista perioden var det Timrå som tog över. Hjälpta av det där tredje målet fick man bättre grepp om spelet sista 20 minuterna. Kvitteringen kom och sedan kunde lika gärna gästerna åkt hem med full pott.

Nu fick Brynäs i alla fall två poäng.

– Mattias Ekholm var förstås jättebra igen och sedan var det kul att se Mads Hansen, Alexander Sundström och Magnus Kahnberg. Specielt ”Kahna” var lysande i halva matchen. Pigg och riktigt rapp, summerade Czarnecki till slut.