Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Dålig scouting angående Wanvig..."

Annons

Hej Keb!
Jag tycker Sundlöv har alldeles för hög felprocent på sina värvningar, vad beror det på? Är det okunskap, brist på pengar eller dålig scoutning?

Jag menar värvningen av Wanvig känns ju som en ren chansning, det hade varit bättre att lyfta upp en "junis" typ Jakob Silfverberg och spara pengarna.

Dagens brynästrupp behöver ju verkligen en matchvinnare så då kan det vara bra med lite slantar när en sådan dyker upp på marknaden.

Hur går det ikväll, Keb?
Jag tror så klart Brynäs vinner, med 1-0.  Det är faktiskt inte bara Brynäs som går på bommar när det gäller värvningar, det gör många lag - så jag tycker inte alls det är så konstigt att det blev som det blev med Wanvig.
Ledningen och värvare-Sundlöv kan ju inte annat än lita på de uppgiftslämnare som han och klubben har, som sett honom spela - men vad hjälper det när Kyle ändå aldrig fann sig tillrätta med de stora svenska rinkarna och aldrig fick till det, som både han själv och Brynäs förstås hoppats på.

---
Tror att ett heldesperat Modo vinner med uddamålet.
Detta då det i stort sett är sista chansen för Ö-vikslaget att komma ifatt uppåt - och jag tror bestämt att laget också klarar en play offplats, därtill är det för bra för att missa!

Mer läsning

Annons