Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Daniel debuterade på Victoriadagen

AnnonsMycket var sig likt när kronprinsessan Victoria uppvaktades av allmänheten på sin namnsdag.
Men nytt för i år var att hennes fästman Daniel Westling fick vara med vid Stockholms slott vid torsdagens begivenhet.
Det rådde rena vintervädret när kronprinsessan, i vanlig ordning, firade sin namnsdag. Men gråslasket på Stockholms gator hindrade varken den stora allmänhet som ville hylla kronprinsessan, eller de stora delar av landets journalistkår som vallfärdade till borggården där firandet skedde.
Det berodde förstås till stor del på att kronprinsessan Victorias fästman Daniel Westling gjorde sitt första framträdande i officiella sammanhang sedan förlovningen i slutet av februari.
Kamerablixtarna riktades minst lika mycket på honom, där han stod tillsammans med drottning Silvia några meter bakom kronprinsessan medan Arméns musikkår spelade för henne.
Varken kungen eller kronprinsessans syskon fanns på plats. Kung Carl Gustaf befann sig i stället på andra sidan Strömmen på lunch med internationella handelskammaren på Grand Hotel.
På torsdagskvällen får Daniel Westling vara med på sin första stora representationsmiddag på Stockholms slott.