Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Daniel får säkert en tröja

”Pojken, prinsessan, bröllopet” står det på tröjorna som lanseras på Ockelbo marknad som startar i dag.

Fast OK, då. Det står förstås på engelska: ”The boy, the princess, the marriage”.

I alla fall syftar det naturligtvis på Daniel Westlings och kronprinsessan Victorias bröllop nästa år. Det är Mikael Olson i Ockelbo som skapat tröjan som har en klassiska Ockelbologotypen som prydde båtarna och skotrarna som förr byggdes i Ockelbo.

– Jag har fått massor av förfrågningar av både media och kunder som ville att jag skulle ta fram något motiv med Daniel och Victoria men det har jag lovat att inte göra eftersom jag inte tycker att det skulle vara riktigt passande. Däremot slog det mig att hela händelsen är ju som en modern saga så därför har vi tagit fram en t-shirt, berättar Mikael i ett mejl.

– En del av vinsten kommer vi att skänka till Victoria-fonden (RBU, rörelsehindrade barn och ungdomar) då jag själv har ett barn med nedsatt rörelseförmåga i ena armen från födseln, berättar han också.