Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Daniel och Victoria på bröllop i Gävle

/

Daniel Westlings storasyster Anna Westling Blom gifte sig i går i Gävle Konserthus och självklart var de blivande föräldrarna Victoria och Daniel där för att bevittna vigseln.

Annons

Vid fyratiden på eftermiddagen i går fylldes Gävle Konserthus med finklädda gäster. Daniels syster Anna Westling Blom och Mikael Söderström gifte sig och Victoria och Daniel var två av gästerna. Vigselförrättare var kyrkoherde Thomas Erixon från Heliga Trefaldighetsförsamling i Gävle.

Utanför Konserthuset var ett fåtal journalister och fotografer på plats, men för allmänheten var kronprinsessans och hennes makes besök i staden märkbart okänt. I ungefär en och en halv timme befann sig gästerna inne i konserthuset innan de strömmade ut ur byggnadens huvudentré för att vinka farväl till de nygifta. Bruden, klädd i axelbandslös, lång brudklänning och hennes nyblivne make hämtades upp av en blänkande, mörkblå bil av modell A-Ford 1930. Victoria och Daniel poserade leende för fotograferna i några minuter innan det var dags för gästerna att åka vidare.

– Vi ber också om att bli lämnade i fred i kväll, sa Daniel, vänligt men bestämt till journalisterna som samlats.

Resten av sällskapet åkte senare vidare till okänd lokal där bröllopsfesten skulle fortsätta under kvällen.

Annons