Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De leder sommarkvällarna

Nu är det klart vilka som ska vara konferencierer för sommarkvällarna. Det blir ett knippe lokala förmågor som ska presentera årets artister.

Först ut är Fredrik Swahn och Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson. Tillsammans ska de presentera det första arrangemanget på Slottstorget som går av stapeln onsdagen den 8 juli.

Den 15 juli, när bland annat Markoolio ska uppträda, blir det Hanna Hedlund från Kilafors som leder föreställningen. Hanna, som vann senaste Körslaget i TV4 med sin kör från Bollnäs, har även gjort sig känd för många som programledare för Singing Bee i TV3. Hon har också varit med i Melodifestivalen flera gånger.

Sångerskan Ulrika Beijer från Hudiksvall får nöjet att presentera två "Idoler" från TV4 den 22 juli, Alice från Hedesunda och Markus Fagervall.

Sista Sommarkvällen, den 29 juli då bland annat Alcazar ska stå på scenen, kommer Fredrik Swahn och Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson tillbaka som värdpar.