Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De män som hjälpte...

Annons

en ung dam i nöd den 18 november på vägen mot Gimo att få upp bilen från diket. Ett extra tack till Gunnar som var den första som stannade.

Arbetsförmedlare Eva Alm på AF Gävle för att du på ett så otroligt proffsigt men ändå ödmjukt och empatiskt sätt bemöter oss arbetssökande! Du är ett föredöme både som person och för AF Gävle!

Annso, Kjell & Stina för den underbara kvällen 7/11 på gasklockorna.

Oscar Johansson som skjutsade hem mig när jag missade bussen i måndags kväll. Det betydde oerhört mycket! Tack, tack, tack!

Annica och Pia och ni andra flickor som ordnade festen för mig när jag hade gift mig. Det var jättekul hoppas vi blir antagna till melodifestivalen...

Sabine för medryckande presentation av USA och Grekland, till Larsson för fina biljetter och matsedlar, till Nina, Anki och AnnLoise för all hjälp med vår önskematsedel

Eva Kälveskog, som körde Elsie och hennes ”tantkompisar” till PRO-auktionen i Hedesunda i snöglopp och dålig sikt. En lugn och behaglig bilfärd trots ruskvädret.

Ola Almén från Sandviken, journalisterna Ulf Granström och Josefin Nygren, skylift-änglar från Lönn & Söner och Kjell Petterssons samt alla andra snälla engagerade människor som ställde upp för katten Slinga på trädet och såg till att hon blev räddad.

Personalen på onkologiska kliniken, onkologmottagningen, cytostatikamottagningen och strålbehandlingen för god vård och vänligt bemötande under Leif Lindbloms sjukdomstid. Även en blomma till avdelning 17 och palliativa teamet för den fina vård och omtanke Leif fick den sista tiden. Tack för allt stöd!

Mer läsning

Annons