Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De två trevliga...

Annons

männen, som hjälpte två små damer i nöd, natten till lördagen den 24 januari! Tusen tack för att ni stannade! Det borde finnas fler som ni!

Killarna i Gävle GIK som såg till att Guldpokalen hamnade i Gästrikland i årets regionmästerskap i Falun 25/1. Tack till alla som bidrog till att killarna kunde genomföra cupen på ett bra sätt. Synd bara att inte GD kan uppmärksamma prestationen med en bild i alla fall.

Personalen på Taxi Stor & Liten, för deras service och omtanke om våra kunder.

”Snö-mannen” i traktorn som jobbade på Nyodlingsvägen!

Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen för de positiva besked jag fått i dagarna. Nu kan jag känna lättnad och må bra ett tag till. Tusen tack.

De snälla poliser som så fantastiskt tog hand om Adam måndag 19/1 när det blev bråkigt i trapphuset utanför Gefle Danssportklubbs lokal. Ni gjorde ett kanonjobb!

Brynäs bäste målskytt Daniel Widing. Att du har glasögon på din idolbild (på brynas.se) borde ge dina lagkamrater modet att också kolla upp sina synfel. Fler fullträffar behövs!

Personliga ombudet Thomas Lundqvist, Gävle kommun. Thomas tar sig tid, lyssnar, stödjer. Finns till även för anhöriga till ”problempersoner”. Må du bli uppskattad av chefer och medarbetare och vara ett föredöme för andra inom kommunen.

All personal på Junibackens korttidsboende i Gävle, för den värme, glädje, trygghet och omsorg ni gett Sanni under den tid hos vistats hos er.

Mer läsning

Annons