Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Vi är den viktigaste länken mellan sjukvården och politiken

Sjukvårdspartiet behövs för att spegla befolkningens krav och behov i sjukvården. Sjukvårdspartiet finns i många län och regioner i vårt land och vi gör stora insatser i det politiska arbetet för att försöka driva en bra sjukvårdspolitik, skriver Sjukvårdspartiet Gävleborg, SVG.

Sjukvården har stora utmaningar och det kommer att ske en stark digital utveckling och denna utveckling kommer att skapa nya möjligheter för befolkningen att ställa krav på sjukvården.

Din mobiltelefon kan med ny teknik ge sjukvården enklare och snabbare svar på hur du mår så läkarna kommer behöva inse att ny teknik ger befolkningen nya möjligheter.

Men det är mycket viktigt att det finns ett sjukvårdsparti som har sjukvården närmast sitt hjärta och som verkligen vill göra skillnad genom att driva konstruktiv sjukvårdspolitik.

Sjukvården behöver mer resurser och organiseras så att man få en så bra vård det bara går. Köer är inte bra och dessa måste bort. Vårdpersonal behöver bra lön för det arbete de utför.

Vi vill se att det blir enklare att ringa in och att sjukvården blir lättare att förstå för alla även digitalt. I dag är det rörigt på sjukvårdens digitala plattformar och detta måste bli tydligare och enklare för vår befolkning att hitta på hemsidor som vi har.

Sjukvårdspartiet finns för att vi vill göra sjukvården bättre.

Sjukvårdspartiet Gävleborg

Henrik Olofsson

regionråd i opposition

Bernt Larsson, Gnarp

Lana Molberg, Gnarp

Torbjörn Hellström, Gävle

Kent Olsson, Hofors

Birgitta Hildingson, Söderhamn

Håkan Krantz, Söderhamn

Ynonne de Winter, Kilafors

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel