Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi önskar en tomteröd jul

Så här i adventstider går många och undrar vad tomten kommer att ha i sin säck på julafton.

Annons

Om Vänsterpartiet fick bestämma skulle ett av paketen vara en värdig äldrevård för våra gamla och ett förbud mot riskkapitalbolagens skattefiffel med våra skattemedel. Tomten skulle också dela ut paket med tändstickor till borgerliga politiker (och en och annan sosse) så man kan spärra upp ögonen och slippa sitta och halvsova nästa gång Carema & co vanvårdar våra gamla och sjuka.

Vår tomte delar ut klappar till de arbetslösa som innebär en högre dagersättning och vår röda säck innehåller stora hårda paket med nya studentbostäder, en utrotad barnfattigdom, fler jobb, förstärkt välfärd, miljöfordonsprogram, satsningar på besöksnäringen, ett bättre skydd för utsatta kvinnor och ett jättejättestort paket med ny järnväg till flera ställen i landet!

Vår tomte hade dessutom levererat vaccin mot livmoderhalscancer till landets unga tjejer redan på julafton förra året! För en riktigt röd jul tillåter inte blodsugande, penninggalna läkemedelsbolag att i sin kamp i rättssalarna om upphandlingsmiljarderna riskera unga kvinnors liv!

God jul och gott rött år önskar Vänsterpartiet Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons