Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den ärliga medmänniska...

Annons

som hittade min plånbok på Ikea i onsdags och lämnade in den.

Min handledare Kicki och alla andra på infektionskliniken avd 70 på Gävle sjukhus, för att ni gjorde min praktik intressant och lärorik. Ni ska också ha en blomma för att ni kämpar på, trots att ni är så underbemannade och har så tung arbetsbörda.

Eleverna på Borgarskolans mediaprogram som filmade vår show ”En magisk värld” den 7/11 på Läkerol Arena. Alla barn, föräldrar och tränare är supernöjda och glada för filmen! Ni har gjort ett väldigt proffsigt jobb! Showen var en stor händelse för klubbens barn och ungdomar, det var en fantastisk kväll som tack vare er nu finns bevarad för alltid!

Distriktssköterskan på Södertulls HC Pernilla Henriksson som på ett mycket rart och proffsigt sätt tog hand om Stina och hennes onda öra före jul. Vi semestrande stockholmare är inte vana med sådan service och vänlighet vi många gånger möter i Gävle. Örat och tanden blev bra!

Gavlegårdarnas bovärdar Tommy och Tomas i Andersberg, som hjälpte mig med mitt element samt badkar. Ni är guld värda!

Harriet, Ingegerd, Gerd, Ulla-Britt och Bengt för trevligt nyårspartaj, god mat och toppenmusik.

Vallongården, dr Magnusson, Britta, Anita, Elisabeth och Johan för er omtanke och medkänsla under mamma Ingrids sista dagar.

”Dataexperten” Fredrik Larsson som kom som en raket och hjälpte mig med min nya dator. Tack så jättemycket för hjälpen!

Världens bästa jobbarkompisar på Trödje förskola för att ni alltid ställer upp.

Personalen på Bomhusgården, hemtjänsten Södertull samt personalen på avdelning 109 L, som tog hand om vår pappa Lennart Åhlénius på bästa sätt under hans sista tid i livet. Vi vill också skicka en blomma till Sätrahemmets korttidsboende där vår mamma Inga Åhlénius vistas just nu.

Personalen på dagkirurgen i Sandviken som tog så väl hand om mig i samband med min operation den 13/1. Ni är fantastiska! Jag vill också tacka för all medkänsla från mina underbara arbetskamrater på IVA/UVA i Gävle.

Den kvinnliga busschauffören (du stod bredvid den som körde) på 2:ans buss som gick 19.20 från Rådhuset den 14/1. Om fler hade haft råg i ryggen att säga till som du gjorde då tre ungdomar (flickor) satt med fötterna på sätet. Du bemöttes med glåpord och oförskämdheter.

Mer läsning

Annons