Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den ärliga person...

Annons

som tog hand om min handväska när jag glömde den på Fjärran Höjderbadet den 18 januari.

Mariann

 

Elina på YA-trafikskola för ditt trevliga bemötande i fredags! Tror du är ny och hoppas du blir kvar!

En nöjd förälder

 

De tre tjejerna på storstäd, för ett fantastiskt utfört arbete – noggranna till tusen och trevliga. Nu blänker vår hälsocentral. Tack ska ni ha!

Personalen på Hc-Stortorget

 

Leffe på Husvagnscenter i Valbo som varit till stor hjälp vid leveransen av vår nya husvagn. Vi ser fram emot premiärturen.

Eje och Monica

 

Familjen Lindström på Brynäs. Tänk att det finns ärliga och snälla medmänniskor som tar sig tid att ringa när de hittat sånt som tillhör någon annan. En stor stjärna i himlen till er!

Tusen tack från en glad mamma

 

Glada pigga hjälpsamma tjejerna på Gavlegårdarna på Urberget, Anette och Marie. De ställer alltid upp och hjälper till när man får problem..

Nöjd hyresgäst nb

 

Alla som sponsrat SIK/Hille U15 på olika vis när vi hade Toronto East Enders på besök. Även ett stort tack till alla som hjälp till dessa dagar, särskilt till alla värdfamiljer som ställde upp denna nyårshelg.

Samordnaren

 

Signaturen ”Gubben” och insändaren ”Är det inte märkligt”. Jag instämmer fullkomligt med dig och kan bara beklaga att inte fler inser detta. Hoppas innerligt på fred för alla inblandade människor i denna konflikt.

Gumman

 

Lasse och hästen Berta för en fantastisk fredag i Hemlingby. Maja hade en toppenfödelsedag med klassen från Solängen. Tack också föräldrar och lärare som ställde upp.

Ramona och Johan

 

Hagastöms sportklubb för ert angagemang att få en så fin is så att allmänheten kan åka skridskor. Det var en glädje att se så många åka på söndagen, både barn och äldre. Nu vet vi i alla fall vard vi ska åka skridskor någonstans.

Familjen från Gävle stad

 

Alla som kom till Högbo kyrkas trettonhelgskonserter. Tre utsålda konserter gav rekordresultatet 34 000 kronor som oavkortat går till förskolan som Hiertekören besökte i höstas i Nakamtenga, Burkina Faso. Ett stort tack till alla medverkande som lägger ner så mycket fritid och engagemang år efter år på de olika jukonserterna runt om i våra kyrkor i Svenska kyrkan i Sandviken.

Sandvikens församling

 

Mer läsning

Annons