Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den fantastiskt...

ärliga person som lämnade in min mobiltelefon, som jag tappat, till busschaufören på 2:ans linje mot Bomhus onsdagen den 11/3! Såna som dig borde det finnas fler av!

Joakim

Den trevlige busschaffören som körde buss nr 10 från Andersberg till Sätra klockan 16.10 den 11/3. ”Välkommen” när folk klev på och ”ha en bra dag” när man klev av. Då är det roligt att åka buss. Fler skulle vara som du.

En nöjd resenär

Familjen Larsson som tack för all hjälp med vårt projektarbete!

Kram Josephine & Erika

Anders Hedlund, Gävle Energi/Gavlenet för tips och hjälp med hur jag kunde få bättre ljud på svt.se/play och DI.TV.

Sven

Folkteaterns föreställning om den elektriske pojken!

Nöja barn och pedagoger från Fridhemsskolan

Karin Fält på Bygg och Miljö som hjälpte oss med en så fin karta över Valbo. Den kommer väl till pass till vårt tema Valbo/kartor.

Barnen på Sofiedalsgårdens avdelning Masken

Alla som vi träffat på akuten i Gävle, när vi har varit där i tre omgångar. Ni har varit toppen, fast ni har haft det körigt. Nu är gallblåsan borta.

Kram från Daniela och Agnetha

Rolf Scherdin som offrat så många onsdagskvällar med att lära oss mer avancerad bridge. Det har varit mycket givande kvällar. Du är inte bara en mycket duktig bridgespelare, du är duktig på att lära ut också.

Tacksamma bridgespelare i Gävle BK

Den underbara personalen på IVA i Gävle, när min son Rickard gick bort den 19/1. Ni var underbara.

Mamma Rose-Marie

ST-läkaren Ursa Bonnevier på akuten Gävle sjukhus den 11 mars. Tack för att du tog dig tid att förklara hur jag ska hantera mitt oroliga förmaksflimmer.

En nervös patient