Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den kille som...

Annons

tog hand om min dotters cykel (en lila Sjösala) sedan den blivit stulen. Du hittade den nere på stan och ställde in den i din trapp. Vi är dig väldigt tacksam. Det borde finnas fler som du. Min dotter blev jättejätteglad. Tack och en stor kram till dig från

Kvinnan i Swedbanks info-disk i allhelgonatid. Tack för all hjälp och god service när bankomaten hux flux slukade mitt bankomatkort.

Sköterskan på Strömsbro hälsocentral som tog blodprov på mig onsdagen den 19/11. Du var så snäll och omtänksam.

Eva och Tage Klingberg på Mackmyra bruk, som gav sexton kinesiska studenter en dag att skriva hem om – ridning på islandshästar, golfputtning, ärtsoppa i brukets snickarbod och en strålande föreläsning om den svenska socialdemokratins framväxt ur brukssamhällena.

Patricia Hedblom som bjöd på tårta på din dag till oss keramiktjejer, du är toppen!

Mina sjysta sjöscoutledare Murre och Camilla som pysslade om mig, ringde mamma och pappa och skjutsade mig till akuten när jag under hajken föll och slog upp ett stort jack i huvudet.

Den härliga tjejen på Fjärran Höjder som varje torsdag gör så fint åt oss som badar. En blomma även till dig som tänder eldarna.

Alla på Gefle Dagblad som får en sådan bra och fin tidning att komma ut dag ut och dag in.

All omtänksam och underbar personal och volontärer på Villa Milbo.

Kina Öberg och Elvy Fornstedt som städat så fint hemma hos mig. Det var en fröjd att komma hem till ett nyskurat och väldoftande hem.

Ulrika Spåls för att du berättade så bra om Kina för oss. Det var kul att se alla bilder och saker, som du hade med dig!

Karin Stålmarck för all organisation omkring vårt deltagande i ”Sånger för livet”, till Siv Englund, för allt jobb med tåg/buss och taxibiljetter samt till Birgitta Magnusson för att du ställde upp och övade med oss!

Ulla och Renée för den trevliga julslöjden ni ordnade på Storviks Station den 22 november.

Sandra Brander, elev vid Vasaskolans cirkusutbildning förra läsåret, för att hon har blivit utnämnd till 2009 års kranskulla i Vasaloppet.

Mer läsning

Annons