Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den person...

som hittade mina nycklar på Bergsgatan utanför Korpen i onsdags och lämnade dem till polisen.

Ann

Eleverna i klass 1 på Bergby Centralskola som städade bort den stora äckliga fimphög och alla de tomma cigpaket som rökarna på högstadiet slängt. Det blev jättefint utanför matbespisningen igen. Men egentligen så skulle väl rökarna ha fått gjort detta själva och inte de små på skolan! Är det inte rökförbud på skolan?

Hmm

Avd 110 Dr Alfonso med personal, tack för all omtanke och omvårdnad av vår pappa Bertil Joachimsson i samband med hans bortgång.

Berith och Bengt med familjer

Anders Forsell på avd 25 för din klokhet, stöd och engagemang!

En anhörig

Anders Forsell, Micke Larsson, Helena Åsenlund och all personal på 25:an. Tack för all hjälp och omtanke under min vistelse hos er!

P

Alla grabbar i GGIK p-95 till bronset i DM 14-15/3, ni är guld värda och ett stort tack till tränarna för ett kanonjobb!”

Fystjejerna” Annelie & Marie

Lena Hilmersson med kolleger på Vallbacksgården, som så vänligt tog emot några kinesiska studenter och visade dem litet vardagsliv på ett svenskt daghem.

Barbro Sollbe

Lennart Hedberg, läkare på Brynäs för att han är så vänlig mot äldre människor.

Elsie

Maggan och Leif Larsson för att ni hjälpte mig med beskärningen av äppelträden.

Bibben