Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den snälla mannen...

Annons

som stoppade mig när jag var på väg att lägga i parkeringspengar på parkeringen vid Slottet i tisdags förmiddag. Han gav mig sin parkeringsbiljett som räckte hela 2,5 timme och jag blev så glad, för att inte tala om snopen. Hans vänlighet gjorde min dag och den glada energin kommer spridas vidare eftersom jag kommer att göra samma sak den dag jag får en parkeringsbiljett över.

En tacksam tjej

 

Den kvinna som fredags natten hittade mina nycklar i bildörren. Du tog dig tid att ringa till polisen, och stå kvar och vänta i kylan tills allt löst sig. Härligt med såna människor.

Ägaren till den blå Astran

 

Långben och Gnutten för allt ni gör. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan er. Tack för att ni finns och puss på dig med Lillmuppen.

Emlööö

 

Anci på Brunnsgatan 63. Du gjorde pricken över i på vår dotters födelsedag. Flickorna var så glada och nöjda.

Håkan och Åsa

 

Expediten på Barnens Hus som på ett fantastiskt sätt hjälpte mig när jag krånglade med trehjuling och styrpinne sent den 12/2. Att du stod ut! Cykeln uppskattades mycket.

Krånglande mormor

 

Världens bästa fritidsklubb, Graniten. Sörbyskolan har en underbar fritidspersonal, George, Lisa och Christian som är engagerade i våra barn. Diskot ni hade i fredags den 20/2 blev mycket uppskattat av vår dotter. Ni ska ha alla blommor i världen från oss!

Mia

 

Tobbe och hans vän KG för att ni har rustat vårt kök så fint och även har bytt ytterdörr hos oss. Det är så fint och hemtrevligt hemma hos oss nu. Tusen tack för all hjälp som vi har fått av er. Många kramar från

Rosita Tagesson med familj

 

Alla som ordnade festen på Mårdvägens förskola den 14/2. Supergod mat och trevligt umgänge. Tack till alla glada!

Helena – före detta Frisk

 

Anne och Matilda på förlossningen som hjälpte Liam till världen den 18/2. I era händer kände vi oss alla trygga.

Mamma Zophia & pappa Magnus

 

Stina W på 107 A som hjälpte oss när Liam var kommen till världen. Utan dig hade han fortfarande haft sond men nu kan vi alla slappna av och Liam äter ur sin flaska. Även Carin på natten vill vi ge en blomma för trevligt bemötande.

Mamma Zophia & pappa Magnus

 

Arne Sköld, Hagaström, för den tid och det engagemang han lägger ner så att rinkbandyserien i Hagaström med avslutande cup blir av. Jag vet att alla lag som deltar i serien känner som vi.

Ådalens rinkbandygäng

 

Världens bästa chefer Christer och Ingrid på Klackbarenpå Norra Slottsgatan som fixade så att jag fick se Buddy Holly i Stockholm.

Lisa & Anette

 

 

 

 

 

Mer läsning

Annons