Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den snälla tjej...

Annons

med registreringsnummer WOB 802, som betalade min parkering vid sjukhuset dagen före julafton, när inte mitt kort fungerade.

Jessica

 

Vår snälle tomte Dennis, som besöker oss varje julafton. Det är så uppskattat. Hoppas vi ses nästa år igen, men då måste du ta med dina renar och inte lämna dem kvar på Marsfjället.

Många kramar från Hugo och Oliver Landquist

 

Tandläkare Inger Kellner med sköterska för att ni den 23/12 fixade till mina tänder och räddade min julhelg.

1605 Anders

Iris och Sonja, Anders med familj med flera för en underbar bussresa till Falun, Saxenborg och konserten i Cassel

.AoA klanen

 

Alla gulliga människor, som hjälp mig på alla sätt, medföljt på ambulanstransporter, fixat rullstolssupport, allt har ni hjälpt mig med med så fantastisk vänlighet & mänsklighet.Tack också till sjukgymnast Anna Carin och Jenny och förstås Victoria. Tack vare er kan jag gå igen.

Annie Celiasager

 

Alla er på Gävle sjukhus som hjälpte mig när jag blev svårt sjuk i diabetes. Ni hjälpte mig att bli en frisk och glad tjej. En riktig stor blomma till alla läkare och sköterskor som tog hand om mig på iva och barnavdelningen.

Amanda Hedkvist, 17 år

 

Irene och Göran Lundvik på Norrlandet för att ni bjöd in alla grannarna till julmys på er brygga. Uppskattat var även besöket av den härliga tomten som kom med klappar till alla barnen. Hoppas att detta är början på en ny tradition!

Jamie & Patricia Rätsep

 

Personalen på IVA Gävle sjukhus. Och speciellt tack till Andreas. För den fina vård och omsorg, som Kurt Eriksson fick sin sista tid. Även den omsorg som vi i familjen fick.

Anhöriga

 

Ledarna Jonas, Robban och Robert, i IK Sätra innebandy p-98 för ert fantastiska arbete med Gorbys cup. Även till grabbarna som kämpade så bra.

Föräldrarna

 

Pär Jansson och Stefan Lehnbom, för deras arbete med att fixa is på tennisplanen mellan Tuvstarrvägen och Älgpasset i Sätra. Ni är guld värda för alla barn och ungdomar i området.

Observer

 

Susanne och co på Aqua Spa i Valbo. Tack för en fantastisk må bra-kväll med mina prinsessor!

Henrietta Rasi

 

Ulla, Lasse, Christina, Raymond, Per, Tessan för en mycket trevlig korvgrillningslunch och en fantastisk bröllopsmiddag på kvällen. Vilka fantastiska kompisar vi har fått här på Medskogen.

Inger och Ellert

Mer läsning

Annons