Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den underbara...

Annons

tjej och underbara kille som tog så väl hand om oss efter vår olycka på E4:an i lördags kväll (7/2). Tur att det finns människor som ni! Många kramar och ett stort tack från oss till er!

Tjejerna i bilen & hästen Frasse i transporten

 

Er i Åsbo/Kjessmansbo som tog hand om mina hästar som kommit lösa. Underbart med så hjälpsamma människor! Tack vare ert kloka ingripande så slutade allt lyckligt. Tack Lena för att du hjälpte mig hem med hästarna och tack ni som körde bilarna. Jag har sett lodjursspår i hagen så nu vet jag varför hästarna spang ner stängslet.

Wiviann i Skrovelmyra

 

Personalen på onkologmottagningen, cytostatikamottagningen och strålbehandlingen för god vård och vänligt bemötande under Margit Bromans sjukdomstid. Även en blomma till avdelning 17 och palliativa teamet för den fina vård och omtanke Margit fick den sista tiden. Tack för allt stöd.

Familjen Stig Broman

 

Personalen på Bergmästargården, avdelning Violen, samt syster Inga. Tack för alla år ni givit min mor Elsa Persson god och kärleksfull vård.

Anna-Stina med familj

 

Therese Westermark på medborgarkontoret för din hjälp när vi satt fast i hissen med våra små.

Sanna, Felix, Sara, Kimi och Siri

 

Kenneth Bengtsson i Bomhus för att du alltid hjälper mig med min bil. Du är en pärla.

Maria

 

Mehrdad på Glasakuten för att du åkte ända ut till Rotskär en söndag och hjälpte oss med det tunga glaspartiet.

Robban & Anni

 

Den kille och tjej som stannade och hjälpte mig loss med den (vita bilen) på Första Tvärgatan på söndag kväll vid 21.30-tiden.

Tack, ni är änglar

 

All ambulanspersonal och alla på avdelning 112 K för allt ni gjort för mig, när jag ramlade utanför Bilagan den 8 februari. Bamsekramar till er alla, ingen nämnd, inte heller glömd. Kramar från

Anne Kaukola-Myhr

 

Min bästa vän Johanna Kumpumäki och till den vänligt hjälsamma mannen som hjälpte mig med allt med ambulans med mera när jag ramlade utanför Bilagan natten den 8 februari. Tyvärr vet jag inte vad du heter. Bamsekramar till er båda. Anne

 

Sven-Erik som hjälper mig med snöskottning.

Elisabeth

 

Mina arbetskamrater från Åhlénstiden i Sandviken, himla mysigt att träffas. Mycket skratt och gott käk, kan det bli bättre?

Bättre sent än aldrig

 

Cykelgrabbarna med fruar som bjöd på en trevlig kväll med god mat och dryck den 6/2.

Han som ville vända om med fru

Mer läsning

Annons