Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det är inte de som håller fartgränserna som är farliga, det är ni som kör för fort som är trafikfarliga

Annons

Svar till signaturen "Fartkameror på rätt ställen är kanonbra": Det du säger om dagens så kallade säkra bilar leder till problem och onödiga olyckor. För du och likasinnade är fortfarande inte tillräckligt duktiga bilförare för att hantera dessa fordon.

Detta fenomen heter överskattning, vilket många gånger leder till helt onödiga och allvarliga olyckor. Har du inte tänkt på att du är en brottsling när du bryter mot lagen?

Det är inte de som håller fartgränserna som är farliga, det är de som inte respekterar dessa gränser som är trafikfarliga.

Och när det gäller fartkamerorna så är det en gåta att man måste annonsera ut dess placering. Fartkameror är endast bra om de är mobila eller placeras utan varningsskylt. Dessa skulle då ha en enorm påverkan på trafiksäkerheten och dagens ögontjänare skulle sluta gasa på. Så enkelt är det.

lassE

80 km/tim är ett påfund för att slippa höja standarden på vägen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare