Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det blir kvalserien igen..."

Annons

 Hej Keb!
Jag tror det blir kvalserien i år igen för Brynäs och då tror jag de ramlar ur med tanke på de att de andra lagen som ska vara med där är starkare och har målskyttar i lagen!

Jag förstår inte att en sportchef(Sundlöv) kan få hur många chanser som helst att misslyckas med värvningar och lagsammansättningar och ifjol när det krisar som värst då sjukskriver han sig.
Det spelar ju ingen roll vilken tränare vi har eftersom sportchefen värvar helt fel och tar felaktiga beslut, det är fel man på sportchefsjobbet så jag tycker Sundlöv ska AVGÅ.
Jag är medlem i Brynäs sedan flera år tillbaks men jag funderar på att avbryta mitt medlemsskap och jag vet att det är många med mig som funderar i samma banor.
Det är klart folk blir trötta på att år ut och år in harva i kvalserien plus att laget inte har någon "stjärnglans" som lockar folk till matcherna i form av en fixstjärna som t.ex. Brendl.
Det blir en TUNG vår för Brynäs!
Synpunkter, Keb?

Hasse

SVAR:  Jag har svarat otaliga gånger på det här med att Sundlöv ska avgå, vilket du säkert också själv har läst - så jag avstår från att på nytt ta upp det i spalten.
* Det får räcka nu - punkt slut.
Däremot håller jag med dej om att det med all säkerhet blir en mycket tung vår för anrika Brynäs...

Mer läsning

Annons