Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det fattas något, en ny back..."

Annons

Hejsan Keb!
Till ett lyckat slutspel för Brynäs och oss fans så fattas det något anser jag, för dit ska och kommer vi att vara när grundserien är färdigspelad trots att det är många matcher och poäng att spela om och att serien är jämn. Sanna mina ord, Keb!
Satt och läste i Linköpings största morgontidning, Corren, och där uttalade sig LHC:s sportchef Johan Hemlin om att backen Johan Fransson är fri att lämna LHC!
Hur ofta finns det en bra back med landslagsklass på marknaden?

NU skall Sundlöv agera, rusta till slutspel med någon smart värvning - fastän det kostar en slant!
För ett riktigt lyckat slutspel så behövs det en bra back, då kan Brynäs överraska och då kan det bära riktigt riktigt långt tror jag utan att stamma!
Ha det bra!  Att Fransson är en bra och duglig back, behöver inte innebära att han skulle bli ett lyft för Brynäs. Eller ens diskuteras inom värvningskretsen i klubben.

Det är nämligen så att man bara inte kan värva för värvandets egen skull, en ny spelare ska passa in i lagbygget - och i fallet Johan Fransson är han bra offensivt sett, men ingen defensiv kraft av mått.

Och Brynäs behöver inga fler offensiva backar.

---

PS: Läste förresten ett TT-telegram nyligen, där det står att Fransson försvinner till Lugano i Schweiz, inte direkt överraskande.  Inget svenskt lag var tydligen intresserat!

 

Mer läsning

Annons