Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det låser sig på bortaplan för Stensätra

Stensätra förlorade något överraskande mot Alnö 2 på bortaplan med 1–0 och tappar lite grann i toppstriden.
– Jag vet inte vad det beror på att vi har svårt att släppa loss borta, säger tränaren Göte Nilsson.

– Vi får grunna lite på det och försöka komma på vad det är som gör att vi inte kan prestera som vi vill. Det var ju extra tråkigt i dag då vi hade världens läge att verkligen hänga med i toppen, menar han.

Stensätra kom till den här matchen med flera ordinarie spelare borta och hade bara två avbytare. Men att skylla förlusten på det, vill inte Göte utan pekar mer på slarvigt passningsspel och det var just det som låg bakom matchens enda mål. I en uppspelsfas så slog man bort bollen och Alnö kunde snabbt ställa om och ganska enkelt kunde man lägga in ledningsmålet, som också blev det matchvinnande.

– Ska jag vara ärlig så hände det inte speciellt mycket mer i den här matchen. Det var alldeles för slarvigt i dag och ingen spelare kommer upp i den nivå som vi vet att dom kan, säger Nilsson och varför man har svårt att prestera på bortaplan är något som varit genomgående hela säsongen, tycker han.

– Jag vet inte varför det blir så här. Vi har ju även vunnit bortamatcher men vi har inte spelat bra i någon match egentligen. Jag vet inte om dom långa resorna påverkar en aning kanske.

Förlusten gör nu att man ligger kvar på fjärdeplatsen och vinner Team Hudik sin match på måndag, är avståndet till dom fem poäng.

– Det är synd när vi hade världens läge i dag att befästa en topposition. Samtidigt så är det så jämnt i den här tabellen så vi ser framåt. Nu får vi ladda om till nästa match då vi möter Hille hemma, avslutar han.

ALNÖ 2–STENSÄTRA 1–0 (1–0)

Målet: Michaela Andersson.

Domare: Frida Nelin, Sundsvall

Stensätras tre stjärnor

Ewa Westin, mf

Lisa Sundell, mf

Anna Holmgren, mv