Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Detta tar nog ändå priset..."

Annons

Hej Keb!
Jag ber om att få komma med en replik efter det senaste påhoppet mot mig!

Svar till "Jämtlands-Joel": "Alltid lika glad efter en förlust" åsyftade motsatsen, så klart, att jag alltid är arg och ledsen efter en förlust. Det märkte du tydligen inte i mitt inlägg?
Å, självklart skiter jag i hur många mål Brynäs gör per match, bara man vinner - jag skrev "när man endast släpper in två mål på en match så ska man ha minst en poäng". Brynäs gjorde 1 mål mot MoDo - räckte det till seger? Har du dålig skärpa på glasögonen, eller vad är ditt problem?
Jag ser hellre att Brynäs vinner matcherna med 3-0 än 8-5, MEN, det jag skrev handlade om de personer som säger att Brynäs "tighta defensiv" påverkar målfabrikationen framåt. Detta ifrågasatte jag. Var det svårt att se genom glasögonen?
Jag skrev att jag trodde inte på det, jag tror att det handlar om en mycket enklare sak: Att Brynässpelarna inte har förmågan att göra så många mål per match.
-----------------------
Jag har blivit påhoppad många gånger här i "Fråga Keb" - men detta tog nog priset ändå! Du har ju inte förstått hälften av det jag skrivit om, be om ursäkt eller köp nya glasögon, välj själv.: I och för sig är det väl inte direkt konstigt att du "blir påhoppad" (som du själv konstaterar) här i spalten, eftersom du som bekant sticker ut själv och ofta är högst kontroversiell i ditt tyckande.
---
Allt nog: Jag försvarade dej när jag skrev i svaret att du inte alls var glad på nåt sätt när Brynäs förlorade.


Punkt slut.

Mer läsning

Annons