Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Di Leva kommer till Strandrestaurangen i Årsunda

Nu släpper Strandrestaurangen vid Årsunda Strandbaden sitt vår- och sommarprogram. DI Leva och Jan Johansen tillhör de som spelar på restaurangen invid Gästriklands riviera.

Annons

Gilla GD Nöje på Facebook för fler nöjesnyheter

Strandrestaurangen i Årsunda ligger precis vid det Storsjön och det som brukar kallas Gästriklands riviera. Nu har bokningarna för våren och sommaren fallit på plats och det blir mer spelningar än någonsin på restaurangen, som i juli i fjol togs över av Dakhwaz "Dacke" Hajo.

– Det har inte varit så mycket spelningar innan. Men jag märkte att det fanns ett sug efter mer.

Han driver även Gästis i Torsåker, där en kväll i månaden gästas av en artist. Tidigare har till exempel Linda Varg och Ulf Nilsson, Thomas Di Leva och Timoteij gästas Gästis - och alla dessa kommer till Strandrestaurangen i sommar. Dakhwaz Hajo har bokat artisterna själv eller i samarbete med kontakter.

– Min tanke har varit att inte låsa mig vid en slags musik. Det är väldigt varierat för att kunna tillfredsställa många olika smaker. Allt från rockabilly till schlager så att alla behov täcks.

Restaurangen öppnar för säsongen på skärtorsdagen. Första artist ut är hårdrocksbandet Smash Into Pieces den 29 april.

Största och dyraste bokningen är Thomas Di Leva 20 juli.

– Som alla sommarställen hoppas jag på en bra sommar och att vi har tur med vädret. Jag ser fram emot publikrekord på alla evenemang.

Strandrestaurangen stänger i september, men målet för Dakhwaz Hajo är att ha öppet även under vintrarna.