Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dig, du snälla...

Annons

och hjälpsamma dam som hjälpte mig när jag ramlade och stukade foten utanför Gimlins. Hade det inte varit för dig hade jag svimmat och gjort mig riktigt illa. Stort tack!

Tjejen som var på väg till gympan

 

Gefle Dagblad för alla värdefulla tester som guidar oss konsumenter i livsmedel och annat. Förhoppningsvis måste även tillverkare ändra sina farliga tillsatser när vi konsumenter kommer att vara upplysta.

Maria Brodecki

 

Hanna, Caroline, Jessica och Stephanie för en fantastisk tjejkväll på fordonsprogrammet i Sandviken! Bra jobbat!

Ann och Catarina

 

Anette Jacobsson med familj på Igeltjärnsvägen 21 som ordnade träffen i Stångtjärnsstugan i Falun så bra!

Uno i Falun

 

Personalen på Gävle hund och katt praktik för att ni är så godhjärtade. En speciell ros till veterinär Kristina Ghosal som hjälpte min älskade hund Terri att somna in så hon inte behövde ha ont längre.

Kram Ingela Andersson

 

Läkare och sköterskor på strålbehandligen Gävle sjukhus. Ni har varit helt underbara under min tid hos er.

Signe, linje 2

 

Personalen på Intersport som lät mig reklamera min sons trasiga Didrikson jacka, trots att jag inte hade kvittot kvar. Det kallar jag service!

Mycket tacksam kund

 

Guiden Henrik Sundin på Dragon Gate. Vi fick nöjet att höra dig den 19/11 då Nordupplands Handelskammare bjöd in till företagarkväll. Hoppas att flera får förmånen att uppleva din guidning.

Elisabeth och Carina, Arne Blom marknads AB

 

Leif Lindbloms tidigare arbetskamrater på Tekniska Kontoret på Gävle kommun. Tack för att ni har varit så fantastiskt fina och omtänksamma under Leifs sjukdomstid. Stödet har värmt och berört.

Carin, Maria och Mats

Mer läsning

Annons