Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dig som...

Annons

tog hand om mig, när jag ramlade utanför Pigalle den 15 januari

Ingegerd W som torsdag kväll den 22/1 handlade så snabbt och rådigt när min pappa satte i halsen. Det hade troligen slutat illa annars. Jag är oerhört tacksam för att du finns.

Personalen på 107 A som med sitt lugna, proffsiga arbete och bemötande bidragit till att vi trots en hel del oro känt oss trygga. Tack vare er har vår familj trots lång sjukhusvistelse fått en bra start.

Hasse Näslund för du gav så mycket av din tid och hjälpte mig med allt under Benjamins vistelse på sjukhuset. Du tycker inte du gjort något speciellt, men det var för mig ovärderligt, och man måste lita på den man överlämnar allt ansvar till och dig litar hela familjen på helt. Du är det snällaste, finaste jag känt i hela mitt liv.

Brynäs IF för den trevliga resan till Hovet den 24/1.

Den lärare från Sofiedalsskolan som såg till att vi fick betalt för läsken i efterhand. En blomma även till killarna som själva kom och bad om ursäkt. Starkt gjort!

Annika och Joakim Lennartsson i Hedesunda för er fantastiska gästfrihet under hela helgen när vi byggde våra medeltida armbortst.

Våra simtränare i GSS (Gävle simsällskap). Ni är så duktiga att träna oss, glada och roliga. Ni har gjort så att vi tycker att simning är väldigt roligt. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni är fantastiska.

Lisbeth för all hjälp i samband med Stinas dop och till Ewa för den fina sången! Ni är fantastiska!

Ulf Sundberg för en mycket trevlig och innehållsrik genomgång av Läkerol Arena, samt för den goda lunchen.

PRO, Sätras glada och välsjungande grupp under Nisse Wehlins ledning, som i S:t Ansgars hus förgyllde vår vardag.

Mer läsning

Annons