Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dig som hittade...

Annons

min mobiltelefon som jag tappat. Du tog dig tid till att hitta mig och jag är enormt tacksam för det. Jag hade en livlig tvååring med mig och hade all min uppmärksamhet på honom och tänkte inte på att fråga vem du var. Än en gång ett stort tack. Lämna gärna ditt namn i Gävletidningars reception så jag kan nå dig

De grabbar som hjälpte till vid Sussies möhippa den 7:e mars. Till Robert för ”utryckning”, Henrik för bil och transport, Anders för lån av bil och Nicklas för mat och kyperi. Den största blomman av allt till Sussie som bjöd på sig själv till 200 procent.

Arrangörerna av Barnens Vasalopp i Högbo 8/3-09 för en toppenbra dag med glada barn.

Våra vänner som besökte oss och presenterade boken ”Mat från Öster” samt lät oss smaka på några av delikatesserna. Tack även till musikanterna som underhöll oss med medryckande sång och musik.

Nordeas bankvärdinna Maria. Alltid glad, pigg och hjälpsam, aldrig en sur min.

Alla (ingen nämd och ingen glömd) som var med och arangerade GKK:s isshow fredagen den 6/3, för allt arbete omkring den fantastiska isshowen

Alla barn och ungdommar som var med i GKK:s fantastiska isshow, det var en upplevelse att få vara med och se.

Väghyvelns förare för att du röjde bort snövallarna framför våra infarter i Valbo.

Personalen på Villa Milbo, som gör ett fint arbete med sina gäster.

Jopie Dronkers för att vi utsocknes fick följa med och se Iggesundsrevyn. Många glada skratt blev det. Humöret var på topp trots att vädret blev så dåligt. Tack chaufför Bengt för du var glad och lugn.

Lotta Persson i Södra Bomhus som alltid är så hjälpsam och skjutsar Isak till innebandyträningen nu när jag inte haft någon bil.

Per-Olov ”Posa” Serenius som bjöd vår pappa Rune på en oförglömlig tur på din isracingcykel i Rörberg, även ett stort tack till GD för fina bilder.

Tjejen på X-Trafiks trafikupplysning som fredagen den 6/3, ordnade taxi till min dotter, som väntade på 12:ans buss från Hagaström 19.55, som åkte fel väg och vägrade vända trots att hennes kompisar sa till att hon stod där och väntade. En stor tistel till chaffören!

Tjejerna i ”matan” på Perslundaskolan i Ockelbo. Vilket lyft, vilken mat, ni är jätteduktiga. Jobba på och lycka till.

Mer läsning

Annons