Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dig som lämnade...

Annons

in en summa pengar till Nordea som jag i min sinnesförvirring glömde ta med mig från bankomaten. Ett gott hjärta är en belöning i sig, men jag hoppas att du själv får möta det goda som finns i människor för det är du värd.

Den hyggliga familj som stannade och hjälpte oss ur diket när jag klantat till det på Kungsbergets parkering. Stort tack!

Kicki som hittade mitt Stadiumkort och som tog sig tid att skicka det till mig då jag tappat det vid en busshållplats. Väldigt ädelt!

Lars-Göran Finnström som med mjuk hand har tagit hand om vår bil så att den skiner igen! Du är en pärla.

Veronica, Jenny, Lena, Maria, Susanne, Lucas, Patrik och Leif, för buss/båtresa med Rosella, mat och dryck. En mycket trevlig, generös och välorganiserad konsultfest! (+ efterfest)

All personal på avdelning 112 Ortopeden Gävle, för att dessa gav mig den bästa vård som man kan få, alltid lika glada och trevliga under mina 12 veckor på avdelningen. Ett stort tack till alla arbetskamrater och vänner som stöttade med besök och telefonsamtal under alla dessa veckor. Även till sjukgymnasterna på Strömsbro hälsocentral, Marie Fredriksson som inte tänker ge upp i första taget och som fått mig att lämna rullstolen. Än återstår mycket träning men tack vare er alla så ger jag inte upp.

Agne Häggström för den fina underhållningen på Tallmons sjukhem.

Mer läsning

Annons