Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hofors fick storstryk i premiären: "Vi blir helt överkörda"

Hofors åkte på en riktig praktsmäll i premären av hockeytvåan mot Söderhamn/Ljusne på bortaplan. Hela 8-0 till hemmalaget och Hofors har lite att fundera på.
– Dom är bättre på alla delar, Vi ser rädda ut, säger tränaren Mikael Johansson.

Annons

Dennis Dubblestyne hade en svettig kväll i premiären

Utklassning, trasigt plexi och till slut en trasig båsdörr som fick Hoforstränarna att tacka för matchen. Det var med andra ord en händelserik premiär men allt annat än rolig för Hofors.

Matchen kändes avgjord efter första perioden när hemmalagets Jesper Åhlen-Hedenström gjorde lite som han ville och nätade tre gånger innan det var paus. Med underläge 3-0 var det läge för en uppsträckning i paus men det hjälpte inte.

– Vi viker ner oss på alla lagdelar och står inte upp alls, säger en besviken Mikael Johansson.

I andra malde hemmalaget på och det enda andrummet som kom var när plexiglaset gick sönder bakom ena målet.

Slutrundan var inget undantag och det var ett uppgivet Hofors som fick släppa in hela åtta mål i premiären.

– Svårt att säga vad vi står men bra var det inte. Vi akn självklart bättre än så här och vi får hem och jobba vidare, säger Johansson.

När knappa tre minuter återstod gick så låset i båsdörren sönder och när det tog tid att fixa så sträckte Hofors ut handen och tackade för matchen varpå domaren släppte pucken och spelarna lät tiden rinna ut medan storpubliken på hela 429 åskådare gick hem.

Söderhamn/Ljusne HC - Hofors HC 8-0 (3-0, 2-0, 3-0)

Målen: 1-0 (02:08) Jesper Åhlen-Hedenström (Cosimo Fontana), 2-0 (17:59) Jesper Åhlen-Hedenström (Erik Erkers), 3-0 (19:50) Jesper Åhlen-Hedenström, 4-0 (29:24 Jesper Paepke (Oscar Wiklander, Jesper Gustavsson), 5-0 (32:02), Jesper Åhlen-Hedenström (Martin Vasek), 6-0 (42:17) Martin Vasek (Mikael Sjjödin, Cosimo Fontana), 7-0 (48:31) Jesper Åhlen-Hendenström (William Wiman), 8-0 (49:35), Carl-Johan Ericsson (Hampus Malm)

Skott: 50-28 (17-8, 21-13, 12-7)

Utvisningar S/L: 5x2 min, HHC: 4x2 min

Domare: Fredrik Edin

Publik: 429

Annons