Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Du kan få hjälp av oss på Lärarförbundet

Lärarförbundet har vid flera tillfällen påtalat att det ska finnas en intern rörlighet i Barn och Ungdoms organisation. Vår uppfattning är att alla lärare ska ha möjlighet att söka förflyttning om man av någon anledning vill byta arbetsplats. Intern rörlighet (i lagom dos) är bra för verksamheten, och för den personliga utvecklingen. Av olika anledningar har det under en lång tid varit svårt att få förflyttning.

I våras uppmanade ledningen för Barn och Ungdom rektorerna att gå ut med en förfrågan till de anställda om en önskan om förflyttning. De anställda fick göra en intresseanmälan, och om möjlighet fanns kunde man byta arbetsplats. Denna process pågår även i dagsläget.

Lärarförbundet tycker att detta är ett bra initiativ från arbetsgivaren och om signaturen ”Lärare, bristyrke?” behöver/vill ha hjälp från Lärarförbundet får insändarskribenten gärna höra av sig till oss på telefon 026-17 99 09, eller via e-post.

Vi finns till för våra medlemmar!

Lärarförbundet i Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare