Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du som i Forsbacka...

Annons

den 28/1 tog hand om mitt tappade jobbnyckelkort och hängde det på garageporten. Du besparade mig en massa besvär.

Den härliga farbrorn som inte bara gav mig sin parkeringsplats utan som även gav mig sin biljett onsdag den 28/1. Om alla människor skulle vara så hjälpsamma som du så hade världen blivit en bättre plats. Nu hänger biljetten på mitt kylskåp så att jag varje dag kan påminna mig om vilka fina människor det finns!

Ingegerd Forsgren på Myrbackavändan i Bomhus för alla förtroliga och givande samtal samt alla vackra blommor. Du är en ängel med enormt stort hjärta.

Carola Persson på arbetsförmedlingen, för all hjälp och för engagemanget. Stort tack!

Helén Eriksson, lärare på Källöskolan i Bomhus. Du är den bästa läraren man kan önska och tack vare dig så är många av oss på rätt väg i livet. Ge inte upp din kamp om att få stanna kvar, vi behöver dig som lärare nu och för alltid.

Var och en av Gavlegårdarnas fastighetsskötare Anette och Marie på Rågångsvägen för deras trevliga bemötande, proffsighet samt för god service.

Gunnar Sundberg och hans underbara Star flight för uppträdandet på Läkerol Arena. Att se och höra er är en riktig må-bra-upplevelse.

Mina grannar Håkan Nelin som skottade snö hos mig när jag hade influensa. Passar även på att ge en eloge till hans fru Maggan och Anna Persson som ställer upp som kattpigor när jag åker till mina barnbarn.

Carina för att du är så snäll som vill leka med mig när matte och husse inte riktigt har tid.

Mer läsning

Annons