Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dussinet fullt för julturné

För tolfte året i rad är trumpetaren Magnus Johansson och keyboardisten Marcos Ubeda ute och far landet runt med sitt konsertpaket "I Juletid". Och som vanligt finns Ovansjö kyrka i Kungsgården med på spelplanen, som omfattar inte minde än 52 (!) konserter från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Ingen annan julturné kan mäta sig med detta.

Gästande sångsolist är detta år dansbandsdrottningen Elisa Lindström. Med och utan sitt eget band Eliza's har hon gjort sig känd genom att vinna tv-programmen "Dansbandskampen" 2010 och "Körslaget" 2013. Hon har även deltagit i "Melodifestivalen" 2014 och kom under våren ut med första soloskivan "Leva".

Ensemblens ständiga medlemmar Magnus Johansson och Marcos Ubeda är välkända från "Diggiloo"-turnérna respektive "Doobidoo" i SVT, där Marco är kapellmästare.