Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dykare sökte försvunne Kjelle Blues

Polis och kustbevakning sökte under onsdagen efter den försvunne sandviksbon Kjell-Ove Andersson i Storsjön utanför Gavelhyttan. Kjelle Blues, som han kallades, har varit försvunnen sedan midsommarhelgen förra året.

Kjelle Blues försvinnande har varit ett mysterium för både polis och anhöriga. Sista gången någon säkert såg honom var på midsommaraftonen.
På tisdagen sökte likhundar i ett område där Gavelhytteån rinner ut i Storsjön efter ett tips från i vintras om att han skulle ha slängts i sjön där. Hundarna markerade på flera platser.
På onsdagen fortsatte sökandet med hjälp av kustbevakningens dykare.
- Vi följer upp gårdagens resultat, säger Torbjörn Larsson på polisen som finns med ute på plats.
I december satt en 46-årig man anhållen som misstänkt för att ha något med Kjelle Blues död att göra. Han släpptes senare. Det var vid hans lägenhet som Kjelle Blues sågs säkert sista gången. Tidigare har en 32-årig man suttit anhållen för människorov. Han släpptes också. Försvinnandet har också tagits upp i Efterlyst.

Vid halv fyra-tiden på onsdagen hade polisens sökningar ännu inte givit någonting. 
- Vi kommer alldeles strax att bryta här. Vi får se hur vi ska gå vidare, sade Torbjörn Larsson.