Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Edsbyn straffade inte Stensätra

Två straffar emot sig. Men Stensätra kunde ändå ta andra raka segern i serieupptakten efter 3–2 borta mot Edsbyn.

Edsbyn startade matchen i ett grymt tempo i medvinden men det dog ut lite efter en kvart och Stensätra kunde jämna ut spelet även om det inte handlade om något skönspel.

I den andra halvleken tog Stensätra över matchen, speciellt på det inre mittfältet, och laget kunde spela sig fram till en 2–1-ledning.

Kristina Halfvars i gästernas mål räddade en straff men när Edsbyn återigen fick chansen från straffpunkten kunde hon inte hindra en 2–2-kvittering. I anfallet efter kom så Stensätras segermål då Jannica Modin bröt in från vänsterkanten och fick iväg ett skott som Edsbyns målvakt var på men inte orkade hålla.

– Det är alltid skönt att vinna och att få till ett segermål så här i slutet av matchen är extra skönt, liksom att starta serien med två segrar, sade nöjde Stensätratränaren Göte Nilson.

$1

EDSBYN–STENSÄTRA 2–3 (1–1)

$1

Målen: 0–1 (16) Lisa Sundell, 1–1 (23) Sally Eliasson, 1–2 (77) Lisa Sundell, 2–2 (89) Emma Edling straff, 2–3 (90) Jennica Modin.

$1

Domare: Per Persson, Bollnäs.

$1

Publik: 57.

$1

Varningar, Stensätra: Margareta Dunder.

$1

Stensätras tre stjärnor:

$1

3: Ida Westerholm (mb)

$1

2: Margareta Dunder (mf)

$1

1: Lisa Sundell (mf)