Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smygpremiär för möbelaffär

/
  • Butikschef Stefan Edling och etableringschefen Sören Carlsson bjöd i går kväll på förhandsvisning av Miobutiken som öppnar i Valbo köpstad i morgon.

I morgon öppnar Mios nya butik i Valbo köpstad.
Men trogna kunder, leverantörer och andra utvalda fick i går kväll en förhandsvisning.

Annons

Butikschef Stefan Edling och etableringschefen Sören Carlsson är båda fulla av tillförsikt. De tror på att svenskarnas inredningsintresse och köplust håller i sig, trots lågkonjukturen. 
- Många har mer pengar i plånboken nu efter årsskiftet, med ränte- och skattesänkningarna. Sen handlar många också med större försiktighet såklart, som konsument är man nog mer noga. Men vi tror inte att inredningsintresset kommer att minska, det finns inget som tyder på det, säger Sören Carlsson.
Butiken är dubbelt så stor som tidigare och personalen har utökats med tre personer. Sortimentet är större än det som fanns i den tidigare butiken. 
- Nu kan vi visa Mios koncept fullt ut. Dessutom var den tidigare butiken svårare att hitta, säger Stefan Edling.
Den nya butiken liknar också möbeljätten på andra sidan riks80 mer än tidigare. Här finns en rulltrappa som inleder den utstakade banan och mer av det som inte är möbler. 
- Mio har varit större på stoppmöbler och Ikea har haft mer av andra saker än möbler. Vi tror att butikerna kompletterar varandra snarare än konkurrerar. Kunderna kommer nog att kika i båda butikerna, säger Sören Carlsson.

Mer läsning

Annons